Brands

 

Argandia

Argandia er en virkeligt lækker fransk EcoCert og fairtrade certificeret hudpleje- og kropsplejeserie. Den er baseret på arganolie og opuntiaolie. Arganolie og opuntiaolie er 2 meget skattede olier - man er for alvor ved at få øjnene op for oliernes mange gode egenskaber. Du kan læse meget mere om Argandia, produkterne, dyrkningen og fremstillingen af arganolie på www.argandia.dk

 

Logo

Hofmann Tools

En række virkeligt lækre og æstetisk smukt udseeende makeup-pensler lavet af redwood træ og hightech syntetiske hår. Hårene er så bløde at de faktisk er blødere end langt de fleste dyrehår - og så er de velegnet til dyrehårsallergikere. Eller perfekte hvis du er veganer.

Kneipp

Kneipp

Vi er stolte af at kunne repræsentere det anerkendte og velansete Kneipp i Danmark. Hele 125 år på bagen, masser af erfaring og skønne produkter, baseret på Sebastian Kneipps holistiske syn. Naturen giver os hvad vi har brug for, planterne har egenskaber vi kan bruge – og ikke mindst vandets påvirkninger på både krop og sind... Tag med ind i en skøn verden af naturlige skønne plejeprodukter uden syntetiske duft, konserverings- eller farvestoffer.

 

Plantes et Parfums

Plantes & Parfums Provence

Franske naturprodukter med et passende strejf af elegance. Lækre rumdufte, duftlys, dufte, sæber mm fra Provence. Æstetisk smukke produkter med fantastiske dufte. Fremstillet af naturlige råvarer og æteriske olier, uden parabener, syntetiske farver eller konserveringsmidler. En rigtig hverdagsluksus til en fornuftig pris.