Finessence Olieplante/Castorolie, økologisk Se fuld størrelse

Finessence Olieplante/Castorolie, økologisk

100% ren Castor/Olieplanteolie, øko

Ricinus communis

REPARERENDE OLIE: Ideel til sart hud, tørt hår og skøre negle.

Oprindelse: Indien

50ml.

Flere detaljer

001147

129,00 DKK

Takket være de genopbyggende egenskaber er denne vegetabilske olie en fremragende pleje for sart og beskadiget hud, rødme, ar ...
Den reparerer og beskytter huden, men styrker også hår og negle.

Vegetabilsk olie af Ricinusplanten har en oprindelig kemisk sammensætning, som giver den vigtige impuls ti at huden skal reparere og genopbygge sig selv. Vores ricinusolie er udvundet af frø, der er omhyggeligt høstet af vores partnere i Indien. Dens duft er stærk, dens lyse farve og dens tyk olie.

• Genopbyggende
• Styrkende
• Ideel til pleje af hår og negle for at styrke og stimulere vækst

TIP: Hænder og negle: Anvendes til massage af negle og neglebånd. Hår og hovedbund: Påføres i hårspidserne eller som maske i længderne 10 minutter før hårvask.

For at forbedre hårvæksten skal du lave skilninger i håret for at komme ned til selve hovedbunden, anvende ricinusolie direkte på din hovedbund og massere i et par minutter for at den trænger godt ind. Dæk hovedet med en badehætte eller et håndklæde, lad der gå et par timer eller natten over, vask håret for at fjerne overskydende olie. Skyl gerne 2 gange, for bedste resultat anvendes olien et par gange om ugen.

Den almindelige ricinus er en tropisk busk, en-årig eller flerårig alt efter hvor den gror (I Danmark som en-årig) - men den kan blive 10 meter i de lande hvor den gror som flerårig. Den karakteristiske frugt er dækket med røde eller grønne hår, og når den er moden fremkommer tre frø rige på olie. Castorolie er særligt tyk og viskøs, en meget lille mængde kan dække et bredt område, hvilket gør det til en af de tætteste vegetabilske olier, der kan findes. Takket være sin oprindelige struktur er ricinusolie et glimrende fugtnings- og dispergeringsmiddel til pigmenter, der er ideelt til make-up, hvorfor man ser anvendelsen i diverse kosmetiske produkter. Dens specifikke fedtsyre: ricinoleinsyre gør denne vegetabilske olie til en skønhedspleje med de fantastiske egenskaber, der allerede er kendt fra antikken, da Cleopatra brugte olien som sminkefjerner. Vores økologiske ricinusolie udvindes ved koldpresning af ricinusfrøene, hvorved alle oliens egenskaber bevares.

Ingen kundeanmeldelser for tiden.

Skriv din anmeldelse

Finessence Olieplante/Castorolie, økologisk

Finessence Olieplante/Castorolie, økologisk

100% ren Castor/Olieplanteolie, øko

Ricinus communis

REPARERENDE OLIE: Ideel til sart hud, tørt hår og skøre negle.

Oprindelse: Indien

50ml.

Skriv din anmeldelse