Finessence Jojobaolie, økologisk Se fuld størrelse

Finessence Jojobaolie, økologisk

100% ren Jojobaolie, øko

Simmondsia Chinensis

ANTI-AGING OLIE: Til tør hud

Oprindelse: Indien

50ml.

Flere detaljer

001141

179,00 DKK

Jojobaolien styrker hudens elasticitet og bremser hudens ældning. Antioxidant og revitaliserende. Den fremmer regenerering af epidermis, nærer og genopretter skær og elasticitet til træt og tør hud.

Jojobaolie er en ekstremt rig olie på voksagtige estere er usaponifcerbar. Den har en sammensætning så tæt på hudens hud og hovedbunden, at den har en særlig affinitet med disse dele af kroppen. Vores jojobaolie er udvundet af frøene, der er omhyggeligt høstet af vores partnere i Argentina. Duften er sød, vegetabilsk, med en meget let lugt af nødder.

• Forebygger udtørring og genopliver tør og træt hud
• Styrker den hydrolipidiske kappe
• Regulerer fedtet hud
• Har også ophelende egenskaber og berolige irritationer

Anvendes i ansigt og nakke: Påføres jævnt med et par dråber på hele ansigtet og på hals/nakken eller på T-zonen.
I håret: Påføres i hårspidserne eller som maske i hele håret 10 minutter før hårvask.

TIP: Ved acnehud er jojobaolie meget effektiv i synergi med æteriske olier. Anvend 10 dråber Lavande Aspic æteriske olier + 10 dråber Tea Tree og 2 spsk jojoba olie. Påfør 2 dråber af denne blanding på acne/bumser morgen og aften.

Jojoba er en buskplante med meget lange rødder, op til 30 meter dybt i jorden for at finde næringsstoffer og fugt. Den måler generelt mellem 1 og 2,5 meter og vokser på de mest tørre steder, som gav den navnet "guld i ørken". Oprindelig var denne busk fra Mexico og Arizona, bladene minder om oliven, og den var allerede dyrket for sin olie i inkaernes tid, men også senere af de amerikanske indianere. Olien, der desuden har tekstur af en voks, ekstraheres fra plantens olieholdige frø og har mange egenskaber. Jojobaolie anvendes i kosmetik for sine regulerende og nærende egenskaber. Med en sammensætning tæt på hudens eget fedt anbefales det især til pleje af fedtet og blandet hud. Den er nem at påføre, trænger let ind og efterlader ikke fedtet film på huden. Endelig er den også god til fedtet og porøst hår.
Man mener, at navnet  "jojoba" stammer fra et gammelt mexicansk ord "chohobba", hvilket betød, at en drik indeholdende ekstrakter af denne plante, blev anvendt af indianske shamaner til at forudsige høsten.

Ingen kundeanmeldelser for tiden.

Skriv din anmeldelse

Finessence Jojobaolie, økologisk

Finessence Jojobaolie, økologisk

100% ren Jojobaolie, øko

Simmondsia Chinensis

ANTI-AGING OLIE: Til tør hud

Oprindelse: Indien

50ml.

Skriv din anmeldelse