Brands

 

Argandia

Argandia er en virkeligt lækker fransk EcoCert og fairtrade certificeret hudpleje- og kropsplejeserie. Den er baseret på arganolie og opuntiaolie. Arganolie og opuntiaolie er 2 meget skattede olier - man er for alvor ved at få øjnene op for oliernes mange gode egenskaber. Du kan læse meget mere om Argandia, produkterne, dyrkningen og fremstillingen af arganolie på www.argandia.dk

 

Logo

Hofmann Tools

En række virkeligt lækre og æstetisk smukt udseeende makeup-pensler lavet af redwood træ og hightech syntetiske hår. Hårene er så bløde at de faktisk er blødere end langt de fleste dyrehår - og så er de velegnet til dyrehårsallergikere. Eller perfekte hvis du er veganer.

 

Plantes & Parfums

Plantes & Parfums Provence

Franske naturprodukter med et passende strejf af elegance. Lækre rumdufte, duftlys, dufte, sæber, parfumer og mm fra Provence. Æstetisk smukke produkter med fantastiske dufte. Fremstillet af naturlige råvarer og æteriske olier, uden parabener, syntetiske farver eller konserveringsmidler. En rigtig hverdagsluksus til en fornuftig pris.

 

Villa Flora Parfums

Villa Flora Parfums

VILLA FLORA er et exclusivt og skønt naturligt brand, bestående af Eau de Parfum og duftlys fremstillet af sojavoks. Serien består af 6 meget forskellige navngivne dufte, komponeret af parfumeurer fra Grasse – inspireret af de historiske og smukke landskaber i Aix-en-Provence.

 

Finessence

Finessence Økologiske Basisolier og Æteriske olier

Finessence er en serie af basisolier og æteriske olier. Planteverdenen er en ressource, der giver os en overflod af naturlige skatte. Millioner af år har givet naturen mulighed for at udvikle planteriget med al dets rigdom og biodiversitet. FINESSENCE er ønsket om at tilbyde pleje- og wellnessprodukter baseret på al den rigdom og forbløffende egenskaber, som kun naturen kan give os. Alle FINESSENCE-produkter er lavet af 100% økologiske ingredienser og er fremstillet af de fineste råmaterialer og æteriske olier.